امروزه با پروا به پیشرفت های روز افزون در صنعت و تکنولوژی های مختلف، افراد و سازمان ها هم نیازمند تغییرات و به روز شدن هستند. هدف از این مقاله رسیدگی مراحل نصب و راه اندازی سیستم تلفنی تحت شبکه یا همان IPPBX در سوداگری شما و شیوه ی به کارگیری آن است. در آغاز به بررسی قبل نیازهای تاسیس ویپ VoIP می پردازیم.

 

پیش از طریق اندازی ویپ در سازمان، می بایست بستر شبکه داخلی یا همان LAN تاسیس شود. اثناء تاسیس شبکه باید به امکانات و قابلیت های ساز و برگ شبکه هم دقت بسیاری نمایید. نکاتی از قبیل تعداد پورت سوئیچ ها، PoE بودن، پورت گیگ، گونه کابل ها، ارتباطات وایرلس و . باید مورد پروا قرار گیرند.

 

پس از نصب تجهیزات پسیو شبکه و تاسیس بستر اولیه، مسئله ی مهم دیگر تاسیس DHCP سرور است که برای تخصیص آدرس های IP خودکار به تجهیزات موجود در شبکه به آن دربایستن داریم. همانطور که پیداست، نیازی به اینترنت برای تاسیس ویپ نخواهیم داشت؛ و این مسئله ای است که در ذهن بسیاری از کاربران به اشتباه برپایی شده است.

 

نکته ی پایان برای تاسیس سیستم تلفنی، آماده بودن خطوط و تحویل خطوط به هر صورتی که هستند (آنالوگ، دیجیتال یا ترانک SIP) می باشد تا به صورت یکپارچه به سیستم ویپ متصل شوند.

 

یکی سایر از مسائلی که ذهن افرادی که هدف تاسیس این سیستم را دارند به خود مشغول می کند، احتیاج به کابل کشی جدید برای به کارگیری ویپ است. این در حالیست که گرد از مزیت های VoIP، به کارگیری بستر شبکه کنونی بوده و نیازی به پیاده سازی بستر جدید نیست.

 

پس از طریق اندازی کامل بستر شبکه، گام بعدی، رسیدگی نیازمندی ها و انتظارات کسب و کار یا سازمان از سیستم تلفنی ویپ می باشد؛ زیرا بسته به نیازمندی های مطرح شده می نا راهکارهای مختلفی را توصیه داد. برای مثال می طاقت از رکورد مکالمات، منوی صوتی IVR، صف تماس، . اسم برد.

 

برای مدیریت یک شبکه ی ویپ و ارتباطات بر پایه آن، اصطلاحا به یک مرکز تلفن، سانترال یا همان IPPBX نیاز داریم. در ایران، در مقوله ی سانترال های سنتی، برندی همچون پاناسونیک شناخته شده است اما در گویه ی ویپ، مرکز تلفن های IP کمتر شناخته راه اندازی ویپ آوش نت  شده اند و محصولات شرکت های معتبر به دلایل مختلفی یا به ایران وارد نمی شوند یا در صورت واردات نیز، بها های بالایی خواهند داشت.

 

یکی از راهکارهای مقرون بصرفه که بسیاری از شرکت ها، ویپ را با آن می شناسند، نرم افزار متن باز یا Open source استریسک Asterisk می باشد. پلتفرم و نرم افزار (Asterisk) از یک محیط مدیریتی Command Line سهم می برد و به همین علت برای آسانی در استفاده از این نرم اسباب و تنظیمات آن، کمپانی های مختلف پرکار در این زمینه، نرم افزارهای گرافیکی و پیرامون WebGUI بر روی این پلتفروم تعبیه کرده اند که کار با این سیستم را به مراتب آسان تر کرده است. برای نمونه نرم افزار های نامدار مختلفی همانند Issable ،Elastix ،FreePBX از جمله ی مشهورترین ها هستند.

 

قطعا مرکز تلفن می بایست برای پیوستگی با شبکه ی مخابرات، از راه خطوط تلفنی به این شبکه متصل شود. بعد احتیاج داریم تا خطوط شهری از هر نوعی که هستند را به مرکز تلفن متصل کنیم. برای این کار احتیاج به مبدل یا گیت وی Gateway داریم.

منبع: 

https://avashnet.com/setup-voip/


akhbar tecnolozh10 های ,شبکه ,ویپ ,  ,ی ,تاسیس ,یا همان ,اندازی ویپ ,راه اندازی ,به کارگیری ,نرم افزارمنبع

GOOGLE LENZ هنگام خرید به کمک کاربران می‌آید

آیا ساخت آسانسور فضایی با این همه زباله در مدار زمین ممکن است؟

هزینه‌ی گازسوز کردن خودرو چقدر است؟

کاهش فروش گوشی هوشمند در چین بازار شیائومی را با خطر مواجه کرد

مصوبه رومینگ ملی موبایل اصلاح شد

ایده کمپانی فوتوروس؛ تبدیل شیشه جلوی ماشین به هدآپ دیسپلی

گوگل به کسانی که در اندروید باگ کشف کنند، ۱/۵ میلیون دلار جایزه می‌دهد

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین جستجو ها

وبلاگ ،انجمن و شبکه اجتماعی اچ ای وی مثبت سیستم های تصفیه آب خانگی و تصفیه آب صنعتی آجر نسوز آجرنیک آرش کانتر لاو موزیک هاست و دامنه رایگان | نامحدود هاست رایگان | ثبت دامنه ارزان | سرور مجازی seokar فروش درب اتوماتیک با قیمت مناسب بیا برا خرید